top of page

Wat we beloven...

VerBo wil dé partner zijn in zorgeloos schilderen en decoreren zowel voor, tijdens als na de werken. Onze vakmensen maken alvast volgende VerBo Beloftes:

01

onze offerteprijs = uw factuurprijs:

we komen op voorhand alles uitvoerig opmeten en luisteren aandachtig naar wat er allemaal moet gebeuren. We analyseren dat grondig, geven een deskundig advies en maken een gedetailleerde offerte op. De prijs van de ondertekende offerte (= bestelling) is de prijs die we aanrekenen voor de bestelde werken.

Geen verrassingen of onduidelijkheden achteraf! 

02

Respect!

Onze mensen gaan met de grootste zorg om met uw eigendom, materialen, huisdieren en meubels.

Na elke werkdag ruimen we onze materialen op en reinigen, indien nodig, de ruimte. We streven dan ook naar een relatie waarin wederzijds respect centraal staat.

03

Topkwaliteit, natuurlijk...

Onze vakmensen werken alleen maar met betrouwbare materialen, leveranciers en verf, niet de goedkoopste, maar wel de beste!

Als professioneel bedrijf willen we enkel maar werken met producten en partners waar we 100% achter kunnen staan en waar we steeds op kunnen rekenen. We gaan niet voor minder.

04

100% klantentevredenheid!

Belofte maakt schuld. Wij zijn pas tevreden wanneer onze 100% klant tevreden is. Alles komt altijd in orde: daar zetten ons vaklui zich dagelijks ten volle voor in.

bottom of page